Om oss - handgjorda yllemössor

Om oss

CraftsByKajsas grundidé är att tillverka mössor som vi själva vill bära. Varma och dekorativa plagg som håller och som har en positiv påverkan på vår omvärld. För oss är det en självklarhet att ta socialt ansvar. Eftersom vi har ett brinnande engagemang för att sjuka barn ska få ett drägligare liv går tio procent av vinsten till Barncancerfonden.

Vi - Annette och Kristina - har känt varandra länge. CraftsByKajsa började emellertid sin resa i december 2012. Då möttes idén om hur en vacker mössa skulle kunna se ut med idén om att ta steget att genomföra sina drömmar. Kombinationen av våra drivkrafter var lyckad. Vi hade snart en plan för vad vi ville göra och hur det skulle göras.

Ett samhällsengagemang har vi båda alltid haft. Sedan vi båda fick barn har dessutom frågor som rör just barn engagerat alltmer. När vi bestämde att CraftsByKajsa skulle dela med sig av en eventuell vinst kändes det alltså självklart att det var utsatta barn som skulle komma först. Barncancerfonden var ett första val då vi båda kommit i kontakt med cancer på olika sätt. I framtiden kan det hända att vi utökar vårt engagemang.

Vi finns på facebook.com/CraftsByKajsa. Du kan också följa oss på Instagram: CraftsByKajsa. Du ser de senaste bilderna här på sidan.

 

CraftsByKajsa / Kristina och Annette

 
© CraftsByKajsa 2018